Хари Потър ще се завърне под формата на сериал, пишат

...
Хари Потър ще се завърне под формата на сериал, пишат
Коментари Харесай

Завръщане в Хогуортс: ще снимат сериал за Хари Потър

Хари Потър ще се завърне под формата на сериал, пишат " Варайъти " и Би Би Си. Информацията беше обявена на 12 април на публична конференция във връзка новината, че HBO Max и Discovery+ публично се сплотяват в нова услуга, наречена Max.

Книгите за Хари Потър са общо 7, толкоз ще бъдат и сезоните на сериала. Всеки един от тях ще се основава на обособена книга от поредицата за дребния вълшебник, като създателите дават обещание да запазят достоверността на книгите. Продукцията няма да включва нито един от актьорите, които участваха във филмите за Хари Потър. Сериалът ще е с напълно нов актьорски състав и ще се излъчва в продължение на 10 години.
" Хари Потър е културен феномен и ние сме наясно, че любовта и жаждата за света на магьосниците не престават. В партньорство с " Уорнър Брос Телевижън " и Дж. К. Роулинг, тази нова поредност на Max ще потопи почитателите във всяка една от емблематичните книги, на които през всичките тези години не стопират да им носят приятност ", споделя Каси Блойс, основен изпълнителен шеф на отдел " Съдържание " в НВО и НВО Мах.
 Джоан Роулинг, поради която Хари Потър излезе от килера и омагьоса света Джоан Роулинг, поради която Хари Потър излезе от килера и омагьоса света

Дж. К. Роулинг ще бъде изпълнителен продуцент на сериала. Нейните седем книги от поредицата за магьосника доближиха над 600 милиона продажби. Те бяха екранизирани в интервала сред 2011 и 2011 година с присъединяване на артиста Даниел Радклиф. Филмите осъществиха над 7 милиарда $ доходи.

На конференцията беше обявено, че се възнамеряват фотоси и нов сериал от вселената на " Игра на тронове ", озаглавен " Рицарят на седемте кралства: странстващият рицар ". Действието в него ще се развива 100 години преди историята в " Игра на тронове ". Новината идва след информацията, че са, който се чака да излезе през лятото на 2024 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР