Хари Магуайър изпадна в немилост в отбора на Манчестър Юнайтед.

...
Хари Магуайър изпадна в немилост в отбора на Манчестър Юнайтед.
Коментари Харесай

Бивш капитан на Манчестър Юнайтед защити Магуайър от критиците

Хари Магуайър изпадна в недружелюбност в тима на Манчестър Юнайтед. Новият треньор Ерик загар Хаг демонстрира поддръжката си за британския национал, само че той продължава да бъде запаса при " алените дяволи ". Бившият капитан на Манчестър Юнайтед Стив Брус даде скъпи препоръки на Магуайър какво да прави в такива обстановки.

" Когато играеш като централен бранител, както аз го правех, искаш да играеш всяка седмица. Мисля, че отношението към Хари Мауайър е прекомерно сурово - той постоянно е стимулиран да се оправя добре. Той би трябвало да се концентрира върху футбола и да не помни за безсмислиците в обществените мрежи. Имам привилегията да познавам Хари доста добре и той в никакъв случай не е предавал Англия ", разяснява Стив Брус пред Sky Bet.

Магуайър започна едва в два мача през този сезон като титуляр, само че и в двата Манчестър Юнайтед претърпяха провали. След загубата от Манчестър Сити и възможната травма на Рафаел Варан, възможностите на британския национал да попадне измежду избраниците на Тен Хаг не са дребни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР