Харесваме Стефани още откакто беше модел и бяхме наистина щастливи

...
Харесваме Стефани още откакто беше модел и бяхме наистина щастливи
Коментари Харесай

Стефани Обадяру - когато животът не спира да те изненадва

Харесваме Стефани още откогато беше модел и бяхме в действителност щастливи да я забележим на екран като водещ на прогнозата за времето.

Малко по-късно тази добра вест беше сменена с още по-хубава - нейната бременност. И в този момент имаме удоволствието да се срещнем с нея, с цел да ни опише за всички тези прелестни събития, случили се едно след друго.

Бременността е време на промени и нови хрумвания

Както ще видите и в изявлението, Стефани се радва на лека бременност, само че понякога става прочувствена, което за благополучие приема умерено. Както всяка майка, тя също брои дните до срещата с бебето си.

Планирала е да му се посвети напълно през първата година, само че не е поставила концепциите си на пауза, просто в този момент ще има повече време да ги обмисли.

Спокойна майка, умерено бебе

Стефани е от дамите, които споделят:

Щом майката е спокойна, и бебето ще е такова.

Затова е почнала да се грижи още по-всеотдайно за себе си с йога за бременни, с доста разходки и здравословни храни.

Да, това в действителност е рецептата за прелестна бременност.

Красива майка

Всяка бъдеща майка знае, че бременността е интервал на промени. Ритуалът за хубост също би трябвало да се промени, тъй като потребностите на кожата в този интервал са разнообразни.

Със Стефани се е случило същото - кожата на лицето ѝ е станала по-суха, появили са се тъмни петна, единствено стриите по тялото са я “пропуснали”, евентуално поради усърдното хидратиране на тялото.

За да продължи да се усеща и наподобява добре, Стефани се е спряла на два нови продукта на Eucerin, с който да третира тъкмо тъмните петна и сухотата на кожата - Eucerin Anti Pigment Серум за сияйна кожа и Anti-Pigment Оцветен дневен крем SPF30.

И двата продукта съдържат Thiamidol - патентована съставна част, която влияе върху производството на меланин. Именно той е главният “виновник” за появяването на тъмни петна по кожата, т.нар хиперпигментация.

 а NetInfo Company

Серумът е с лека, дълбокопроникваща текстура и попива бързо, възстановявайки хидратацията на кожата.

В това деяние го добавя дневният крем, който изравнява тена и прави кожата сияйна на мига. Предлага се в два нюанса, като Стефани го избира за летните месеци пред по-покривните разновидности за гримиране. Изобщо тя е от дамите, които избират естествения външен тип, само че реализиран с качествена и ежедневна грижа.

Какво още споделя за себе си и грижата за хубостта си вижте във видеото, а ние пожелаваме на Стефани Обадяру безпроблемна бременност, леко раждане и скоро още веднъж на екран!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР