Хаос, километрични опашки за чекиране, отменени полети, затруднения при обработката

...
Хаос, километрични опашки за чекиране, отменени полети, затруднения при обработката
Коментари Харесай

Ад на летището в Амстердам! 3-километрова опашка се вие извън сградата СНИМКИ

Хаос, километрични опашки за чекиране, анулирани полети, усложнения при обработката на багажа, нечистотия и изнервени пасажери... Това е сега летището в Амстердам, описаха пловдивчани, които са излизали повече от час от него, а цели 4 часа са им били нужни, с цел да влязат до инспекцията.

" Опашката отвън летището е дълга 3 км, без пресилване! Такова нещо не съм виждал, макар че имам много опит в летенето ", показа за GlasNews един от сънародниците ни.

За същинския пъкъл по европейските летища не чуваме за първи път. Очевидно летищните оператори, закрили доста работни места по време на пандемията, в този момент, когато броят на пасажерите доближи съвсем 90% от равнищата преди ковидкризата, изпаднаха в безспорен колапс. Неприятните изненади за пасажерите нямат край, а търпението на хората стартира да се изчерпва. Липса на личен състав и остарели машини анулират десетки полети, а в това време освен пасажерите, само че и летищните чиновници са на лимита на търпението си и заплашват със стачки.

Дали краткотрайни чиновници, наети от чужбина, ще стопират ненапълно хаоса на европейските летища, следва да разберем. А до тогава... въоръжете се с самообладание, вода и биволски нерви, с цел да изтърпите това, което виждате на фотосите:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР