ХАМИД ХАМИД: ВАДИМ ВРЪЗКИТЕ НА ПРЕМИЕРСКИЯ КРЪГ С КИТАЙЦИ!Парламентарната група

...
ХАМИД ХАМИД: ВАДИМ ВРЪЗКИТЕ НА ПРЕМИЕРСКИЯ КРЪГ С КИТАЙЦИ!Парламентарната група
Коментари Харесай

ДПС внесе отново искането за пълна проверка на всички „златни паспорти“

ХАМИД ХАМИД: ВАДИМ ВРЪЗКИТЕ НА ПРЕМИЕРСКИЯ КРЪГ С КИТАЙЦИ!
Парламентарната група на Движение за права и свободи още веднъж внесе през днешния ден в Народното събрание отхвърлените оферти за цялостна инспекция на така наречен „ златни паспорти ”.

Въпреки, че цяла България видя, че министър-председателят Кирил Петков даде обещание, пое корав ангажимент да поддържа предлагането ни и да бъде осъществена цялостна инспекция на всеки един съответен случай на така наречен „ златни паспорти ”, ръководещото болшинство отхвърли това в пленарна зала, съобщи на брифинг в Народното събрание зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид. И акцентира: „ На всички стана ясно, че някой го е боязън от тези инспекции. Паническото отменяне на цялостната инспекция на всеки един „ златен паспорт ” от ден на ден стеснява кръга към тези, които отхвърлят предлагането. ”.

Вече прозират тесните връзки и на Стамен Янев, и на дузина китайци, които са получили „ златни паспорти ” или дълготрайно, или непрекъснато престояване въз основа на несъществуващи вложения, разяснява още Хамид. В конференцията участваха още зам.-председателите на Движение за права и свободи Йордан Цонев, Халил Летифов и Станислав Анастасов.

Кръгът се стеснява. Някой бяга, само че някой би трябвало да понесе отговорност за това, безапелационен бе Хамид Хамид.

Ние ще настояваме всеки един паспорт да бъде тестван и цялата истината да излезе нескрито. И един път вечно да затворим тази страница. Няма да приемем такова държание на министър-председателя, с което той се пробва да замете инспекцията на тези съответни случаи за да отбрани себе си, съпартийците си, юристите си, китайците си. Ще извадим скоро всички връзки на този стеснен кръг и на фамилиите им с китайци, които най-вероятно работят за някои други служби, увери зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР