Хамес Родригес иска да отиде в Атлетико Мадрид. Новината е

...
Хамес Родригес иска да отиде в Атлетико Мадрид. Новината е
Коментари Харесай

Хамес остава в Мадрид, но ще играе при Чоло

Хамес Родригес желае да отиде в Атлетико Мадрид. Новината е от юли 2019 година, само че в този момент единствено би трябвало да се заличи датата и да се сложи днешната. Така беше преди година, по този начин е и в този момент. Според медиите в Колумбия ползата на „ дюшекчиите “ към момента е жив и през този месец се засилва още веднъж.

„ Хамес Родригес ще остане в Мадрид и ще играе за Атлетико “, написаха в Колумбия.

Треньорът на Атлетико Диего Симеоне желае да има в състава си състезател с характерностите на колумбийския национал, а от своя страна халф не крие мераците си да играе под управлението на Чоло. През предходната година договорката съвсем беше официализирана, само че в последния миг президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес я приключи.

Десет месеца по-късно, Хамес няма съществена роля в състава на Зинедин Зидан и Атлетико е подготвен да насочи оферта на стойност 25 милиона евро. През 2014 година Кралският клуб заплати за колумбиеца 80 милиона от европейската валута, само че по всяка възможност ще се съгласи на сходна договорка.

Агентът на Хамес Жорже Мендеш е уверил, че клиентът му няма да напусне Мадрид, защото Атлетико е отправил оферта от 25 милиона евро, с цел да го има в състава си.

Съществува алтернатива и за наем, само че от Реал Мадрид желаят да го продадат, защото договорът му изтича през 2021 година.

Интерес към Хамес не липсва и той е мечтан от Евертън и Интер Маями.

Desde Colombia apuntan de una oferta de unos 25 millones del Atlético de Madrid por James. pic.twitter.com/UsZ9Rd1IxC
— Futbolero Internacional (@FutboleroInter1) May 5, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР