Халка от 14-каратово бяло злато с 9 инкрустирани диаманта и

...
Халка от 14-каратово бяло злато с 9 инкрустирани диаманта и
Коментари Харесай

Синът на Доган се изръсил 20 бона за годежни пръстени

Халка от 14-каратово бяло злато с 9 инкрустирани диаманта и годежен пръстен от 18-каратово злато с безценен камък блестят върху нежната ръка на Памела Жейнова .

Снахата на Ахмед Доган сподели „ Да “ на своя обичан Демир още в средата на лятото, само че едвам в този момент се осмели да покаже невероятния годежен пръстен, с който синът на Сокола я е помолил да му стане жена.

„ Галерия “ видя, че с изключение на обичайното годежно украшение, на безимения пръст на бременната Памела свети още един накит – брачна халка.

 

Според наши източници, Демир й я е подарил преди по-малко от месец, като заричане и гаранция за идната женитба.

Пръстените са закупени от най-луксозната верига за диамантени бижута у нас. Според уеб страницата на бижутерията брачната халка на Памела коства тъкмо 4006 лв.. Малко по-евтина е тази на Демир, защото мъжкият вид е изчистен и няма инкрустирани диаманти.

Годежният пръстен пък е ръчно направен от платина с безценен камък и красиви арки под формата на корони - изработен като за кралица. Цената му е тъкмо 15 218 лева Проста сметка демонстрира, че ръката на Памела коства над 20 бона и нито лев по-малко.

От същата скъпарска бижутерия е и подаръкът за майката от бъдещия баща по случай идното раждане. Синът на Доган избрал неповторима 18-каратова гривна с висулка, която изобразява момченце. Тук масрафът в по-скромен – „ едвам “ 705 лева

Гривната Демир подари на Памела по време на бебешкото празненство предходната седмица.

Снахата на Ахмед Доган е в 8-ия месец и с бъдещия баща решили, че е най-добре да се оженят следващата година. Така Памела умерено ще се наслаждения на огромния ден, а и бъдещият им наследник ще участва на празника. За да засвидетелства любовта и предаността си, Демир решил да купи брачните халки занапред.

Както „ Галерия “ първа писа, Демир и Памела се сгодиха юли месец на яхта в Гърция. Красавицата до неотдавна криеше годежния пръстен, както и бременното си коремче. Памела е щерка на един от най-известните и богати футболни мениджъри у нас Николай Жейнов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР