Хълк Хоган явно не иска да губи времето си и

...
Хълк Хоган явно не иска да губи времето си и
Коментари Харесай

Дори и на 70, Хълк Хоган пак го направи

Хълк Хоган очевидно не желае да губи времето си и бърза да направи нещата, които му харесват. Ето за какво някогашният професионален кечист, който предишния месец навърши цели 70 години, към този момент е публично привързан за доста по-младата си половинка.
 Скай Дейли - коя е 24 години по-младата избраница на Хълк Хоган
Коя е 24 години по-младата избраница на Хълк Хоган

Кечистът ще се дами за трети път

През миналия петък, 22 септември, Хълк и 45-годишната Скай Дейли са сключили брак. От фотосите, публикувани от TMZ, се вижда, че церемонията е предходна по всички " правила " - булката в бяла рокля и с букет от цветя, а младоженецът в черен типичен смокинг. И, несъмнено, неизменимата за стила му забрадка към главата.

Според изданието влюбените са разменили клетви във Флорида, а церемонията е била много интимна.

Хоган и Дейли се срещат през 2022 година на празненство на общ другар. И единствено след година взаимен живот, през юли, кечистът предлага си брак.

Преди време Хоган описа в подкаста по какъв начин Дейли е трансформирала живота му към по-добро, в това число е повлияла и на отхвърли му от алкохола.

е споделял през годините за проблемите си с пиенето, изключително по време на двата си предходни брака. За първи път той се разхожда до олтара през 1983 година с Линда Хоган. Двамата посрещат наследник и щерка, преди да се разделят дефинитивно през 2009 година 2010 година Хълк се дами за Дженифър Макданиел, само че бракът им завършва единадесет години по-късно.
 Хълк Хоган и новината за влошеното здравословно положение на кеч легендата
Притеснителното здравословно положение на Хълк Хоган

Какво се случва с кечистът

А в този момент Хълк Хоган намира любовта в лицето на Дейли, която е йога инструктор и има три деца от предходния си сътрудник. И по всичко проличава, че кечистът е същински благополучен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР