Хали Тенант, 29-годишна учителка в началното училище от Хотспър, Австралия,

...
Хали Тенант, 29-годишна учителка в началното училище от Хотспър, Австралия,
Коментари Харесай

Смразяващата кръвта история на живата жена Франкенщайн СНИМКИ 18+

Хали Тенант, 29-годишна учителка в началното учебно заведение от Хотспър, Австралия, отишла на импровизиран поход с приятеля си.



Момичето заспало край огъня, седнало на стол и тогава се случило нещо, което разделил живота й на преди и след. Приятелка откри, че е паднала с глава в огъня и даже не съумяла да опита да се измъкне.

Приятелката на Хали я извадила от огъня и в суматоха изляла студена вода върху изгорялото й лице. Пострадалата била незабавно откарана в болничното заведение, където била настанена в изкуствена кома за осем дни. Тогава тя била преместена в отделението за изгаряне, австралийката към този момент е претърпяла шест интервенции, в това число трансплантация на кожа.



Сега Хали последователно се възвръща, само че към момента има дълъг път пред нея. Най-трудното за нея била да се помири с това по какъв начин се е трансформирало лицето й и с реакцията на други хора към него, написа News.com.au. Веднъж инцидентен чужд споделил, че наподобява на зомби.

Сега Хали не може да работи или да кара кола. Въпреки това, макар позицията си, момичето се пробва да не губи духа си и вижда протичащото се като късмет да стане още по-силна и по-добра. По трудниь си път учителката е подпомагана от родственици и любящия брачен партньор.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР