Халфът на Ювентус Николо Фаджоли ще постигне сделка с прокуратурата

...
Халфът на Ювентус Николо Фаджоли ще постигне сделка с прокуратурата
Коментари Харесай

Фаджоли аут до края на сезона заради скандала със залаганията

Халфът на Ювентус Николо Фаджоли ще реализира договорка с прокуратурата по отношение на абсурда с нерегламентирано залагане в нелицензирани хазартни уеб сайтове, пише “Гадзета дело спорт ”.
Прочетете още
Фаджоли е признал виновността си е подготвен да подписа договорка с прокуратурата. 

Целта при договорката е играчът да изгори за по-малко време, което ще е до края на сезона. Той ще бъде осъден от 1 ноември до 1 юни, само че надали ще може да играе и в оставащите мачове на Ювентус през октомври. 

Все още не е ясно по какъв начин ще действа Ювентус в тази ситуация, само че се чака Фаджоли да остане в тима макар абсурда. Той е един от младите гении на клуба и получава все по-големи шансове и записа и не малко срещи като титуляр. 

Това е втори огромен удар за Ювентус, който загуби и Пол Погба, който беше заловен с допинг. 

Междувременно, другите двама италиански играчи, против които се води сходно следствие - Николо Дзаниоло и Сандро Тонали, също са подготвени да спомагат на прокуратурата съгласно “Кориере дело спорт ”. Дзаниоло продължавал да твърди, че играел единствено на карти и не се е занимавал с футболни
залози, до момента в който Тонали бил податлив да признае, че е залагал на мачове в Шампионската лига и Серия " А ", само че не и на такива с присъединяване на някогашния му клуб Милан. Според “Скай Спорт ” няма никакви доказателства, че двамата са забъркани в спортна машинация като уговарянето на футболни срещи.

Реално към останалите играчи още няма действителни обвинявания и може единствено Фаджоли да бъде осъден. 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР