Халфът на ЦСКА-София Стефано Белтраме говори пред италиански медии как

...
Халфът на ЦСКА-София Стефано Белтраме говори пред италиански медии как
Коментари Харесай

Белтраме: Тревожа се за моето семейство, не е честно титлата да се даде при актуалното класиране

Халфът на ЦСКА-София Стефано Белтраме приказва пред италиански медии по какъв начин се отнася България към върлуващия в света ковид.

“В България обстановката с вируса не е толкоз сериозна. Единствено в петък затвориха магазините, като работят единствено питателните такива и аптеките. В същия ден от футболната федерация публично оповестиха, че приключват шампионата за един месец – до 13-и април. Решението го разбрахме след тренировката. Сега имаме четири почивни дни и във вторник още веднъж ще упражняваме обикновено. Нормално е да се безпокоя за моето семейство и хората, които обичам и са в Италия. Със сигурност не прекарват положителни моменти. Съгласен съм с концепцията всички шампионати да бъдат спрени. Най-важното е здравето. Ще забележим по-късно по какъв начин ще се оправим с календара. Просто няма други варианти”, споделя Белтраме.

Футболистът обаче не е склонен купата и изпадащите да бъдат решавани на база настоящото класиране, каквито отзиви се появиха в Италия. “Моето мнение е, че би трябвало да се изиграят останалите мачове допустимо най-скоро. Няма да бъде почтено да се съобщи купата на настоящото класиране, тъй като доста тимове имат упоритости, които са свързвани с края на сезона. В България, да вземем за пример, има плейофи за изиграване за купата, които са нещо като минишампионат. Освен първенецът, при тях се дефинират и местата за европейските шампионати. Ако приказваме за старта на сезона, обстановката при мен несъмнено не беше добра. Имах травми, които ми пречеха и бях навън за три месеца. Започнах да упражнявам с огромно предпочитание с отбора до 23 години на Ювентус. Представях се добре и вкарах много голове, само че нова травма ме остави отвън игра. Сега съм благополучен, защото проблемите със сърцето не ме тревожат, тъй че дано да играем играта!”, прибавя полузащитникът. efbet Лига 24 кръг, събота 7 март  ЦСКА-София 2:0краен резулат  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР