Халфът на Реал Мадрид Джъд Белингам ще бъде разследван от

...
Халфът на Реал Мадрид Джъд Белингам ще бъде разследван от
Коментари Харесай

Белингам ще бъде разследван заради „изнасилвач“

Халфът на Реал Мадрид Джъд Белингам ще бъде разследван от Ла Лига. Причината – съгласно Хетафе той е нарекъл Мейсън Грийнууд „ изнасилвач “. Това се е случило по време на мадридското дерби нощес. и се изкачи на върха на класирането. Хетафе е предиздвикал рефера на мача да включи недоволството в отчета си.

Белингам и Грийнууд се сблъскаха на няколко пъти по време на дуела. В един случай след шпагат на Грийнууд неговият съотечественик се изправи говорейки нещо по негов адрес. Според някои почитатели той е споделил  „ изнасилвач “ (rapist на английски), съгласно други – „ отпадък “ (rubbish на английски). Думите му обаче са снимани от камера, която излъчва мача. Ла Лига разгласи, че ще употребява програмен продукт и читател по усни, с цел да останови какво споделя Белингам.

През октомври 2022 година, нахлуване и наложително държание. Обвиненията бяха свалени през февруари 2023 година Причината – основен очевидец отдръпна показанията си. Свидетелят беше приятелката на Грийнууд, която по-късно роди дете от него. Халфът е футболист на Манчестър Юнайтед, само че надали повече ще се върне в клуба. Той е чартърен до края на сезона в Хетафе.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР