Халфът на националния отбор Кристиян Малинов говори пред медиите преди

...
Халфът на националния отбор Кристиян Малинов говори пред медиите преди
Коментари Харесай

Кристиян Малинов: Загуба след загуба тежи

Халфът на националния тим Кристиян Малинов приказва пред медиите преди утрешния мач с Уелс в Лига на нациите.

" Чувствам се добре физически, подготвен съм за мача на следващия ден. Всички осъзнаваме какъв късмет изпуснахме против Унгария. Това към този момент е в предишното, няма какво да го мислим, излизаме за победа на следващия ден. Когато излезем на терена и мерим сили различен тим, постоянно сме съсредоточени, тъй като играем за България. Просто физическото и психическото натоварване беше доста огромно против Унгария. Всички дадохме повече от 100% от себе си. Ние сме футболисти, излизаме, играем, а към този момент кой ще е треньор не разясня ".
 Снимка 500406
Източник:

" Загуба след загуба тежи, несъмнено. Ние всеки ден излизаме и упражняваме, опитваме се да се подобряваме, следваме напътствията на треньора. Чисто като игра стигаме до положения, само че не можем да ги осъществяваме, не знам за какво. Относно позволените голове, може би недовиждане, проспиване на дадени обстановки и по тази причина се стига до тези попадения. Треньорът желае да излизаме на терена, да играем футбол, стимулира ни преди мачовете, само че за момента сме попаднали в такава обстановка, която се дължи на поредицата от загуби ".

" Лично за мен е по-лесно да играя през 3 дни, в сравнение с всяка седмица да имам мач. Когато има такива тежки мачове, е обикновено идващият дуел да има ротации в тима. Няма по какъв начин същите играчи да излязат да играят след 3 дни отново след такова натоварване. Всички би трябвало да са подготвени ", съобщи Малинов.
 Георги Дерменджиев: Правим всичко допустимо, с цел да преодолеем психологическия стрес
Георги Дерменджиев: Правим всичко допустимо, с цел да преодолеем психологическия стрес

" Настроението не е положително "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР