Халфът на Наполи Пьотр Желински смята, че тимът е наясно

...
Халфът на Наполи Пьотр Желински смята, че тимът е наясно
Коментари Харесай

Желински: Всички отбори трябва да се плашат от Наполи

Халфът на Наполи Пьотр Желински счита, че отборът е наясно с капацитета си и се стреми към дубъл в Серия А и Шампионската лига. Те са на четвъртфиналите на Шампионската лига за първи път в своята история и ще схванат противниците си на жребия в петък.

„ Това е на първо място страхотна вечер за нашите почитатели, които ни подават толкоз огромна ръка. Това е голямо нещо за този клуб, щастливи сме да го изпитаме дружно с всички в Неапол. "

„ Доволни сме, само че също по този начин знаем, че към момента можем да създадем доста повече “, сподели Желински пред Sky Sport Italia.

„ Осъзнаваме, че сме отличен тим, тези, които влизат от пейката, постоянно дават своя принос. Като количество и качество се справихме в действителност добре. Трябва да продължим по този метод, защото ни предстоят доста мачове в Серия А, уповавам се и в Шампионската лига. ”

„ Разбира се, желаеме да създадем най-хубавото, което можем. Ще има още два мача, явно всички желаят да стигнат до дъно и това важи и за Наполи “, добави полякът.

Останалите четвъртфиналисти са Байерн Мюнхен, Манчестър Сити, Бенфика, Реал Мадрид и Челси.

„ Който и да изтеглим на жребия, желаеме да играем нашия футбол и да преминем към идващия кръг. Мисля, че всички те са големи тимове, можем да се борим с всеки. Съзнаваме силата си, който и да изтеглим, ще сме подготвени да се борим и да дадем всичко от себе си, с цел да продължим да пишем история ". 

„ Мисля, че тимовете би трябвало да се опасяват от този Наполи. В страхотна форма сме и всеки, който се изправи против нас, се бори за резултат. Феновете също са тъкмо зад нас, мисля, че можем да създадем страхотни неща през този сезон ", приключи полският национал. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР