Халфът на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард постоянно е критикуван за

...
Халфът на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард постоянно е критикуван за
Коментари Харесай

Сексбомба се надява Лингард да оцени снимките й за Плейбой

Халфът на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард непрекъснато е подложен на критика за представянето си на терена, само че все пак има с какво да се похвали пред своите съотборници.

Италианският модел Лаура Брагато разгласи, че ще изпрати на футболиста последните си голи фотоси, правени за “Плейбой” преди карантината, с вярата той да ги оцени уместно.
 “Сигурна съм, че Джеси ще хареса фотосите, както всички мои другари. Още не съм му ги посочила, само че скоро ще го направя. Списание “Плейбой” е икона и постоянно ще бъде. Ким Кардашиян се снима за него, тъй че за какво не? Феновете ги харесаха доста, споделиха, че фотосесията е от висока класа и фотосите са с положително качество. Миналата година се снимах за мексиканския “Плейбой”, а в този момент и за хърватския. Нямам самообладание за идната ми фотосесия”, показа сексбомбата пред “Дейли Стар”.
 Брагато постоянно разгласява в обществените мрежи фотоси на които е облечена с тениски на тимове от Серия А, в това число и на първенеца Ювентус
 Джеси Лингард и Лаура Брагато са близки от Мондиал 2018 в Русия, само че настояват, че са просто другари.
 “От началото на епидемията от ковид двамата непрекъснато поддържаме връзка. Нямам самообладание да вдигнат карантината, с цел да пътувам. Искам да прекарам лятото си в Испания и Лондон”, добави хубавицата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР