Халфът на Ливърпул Фабиньо, който ще пропусне финала за ФА

...
Халфът на Ливърпул Фабиньо, който ще пропусне финала за ФА
Коментари Харесай

Клоп за финала, Фабиньо и промените в ШЛ

Халфът на Ливърпул Фабиньо, който ще пропусне финала за ФА Къп против, ще бъде подготвен за финала за на Шампионската лига против. Това разгласи на днешната си конференция мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп, който приказва за упованията си за втория следващ край против Челси, като и за оповестените промени във формата на Шампионската лига.

„ Фабиньо сигурно ще е подготвен за финала на Шампионската лига. Ще забележим дали ще стане преди този момент. Той е експерт и е ОК с това.

Не сме победили Челси в предишния край. Спечелихме с дузпи. Казвал съм няколко пъти, че без шанс нямаш късмет, а шансът бе с нас тогава. Знаем какъв брой добър тим е Челси. И двата тима желаят да завоюват този трофей. Това е голям край за нас и се веселя, че сме част от него. Винаги сме давали всичко от нас, с цел да стигнем до този край. Просто не успявахме. Нямахме състав, който да може да се бори за всички титли. Никога не е ставало дума за това, че не желаеме да стигнем до край в шампионата. Просто нямахме силите да го създадем. Челси е тим, който е доста добре квалифициран. Те знаят какво да вършат във всяка част от мача. Освен това са добре проведени в отбранителен проект. Нямам показва какъв ще бъде съставът на Томас. В този тим обаче има толкоз доста варианти “, съобщи Клоп.

Относно измененията в Шампионската лига, германецът призна, че е не осведомен с всички елементи, само че не е удовлетворен от това, че броят на срещите ще се усили: “Повече мачове са неприятна концепция. Говорил съм доста за това, само че очевидно никой не се интересува. Не съм имал време да прегледам детайлите. Чух единствено за някои неща “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР