Халфът на Левски - Филип Кръстев може да продължи кариерата

...
Халфът на Левски - Филип Кръстев може да продължи кариерата
Коментари Харесай

Няма край - пореден клуб пожела Филип Кръстев

Халфът на Левски - Филип Кръстев може да продължи кариерата си в белгийския гранд Стандард (Лиеж), написа локалното издание Voetbal.

Според информацията този клуб ще притегли българския национал чартърен от различен белгийски отбор - Ломел, който държи правата му. 21-годишният футболист има контракт с Ломел до лятото на 2025 година, само че се чака той да бъде удължен до 2027 година
 Футболният Левски стана на 109 години!
Футболният Левски стана на 109 години!

Клубът отбелязва уместно паметната дата

" Кръстев ще укрепи състава на Стандард (Лиеж), който през идващия сезон се чака да има доста съществени упоритости. Тимът възнамерява няколко прехвърлянето, с които да съкрати разликата с първите отбори в шампионата и даже да се бори за нещо по-съществено ", написа в материала.

През предходната седмица пък излезе информация, че към Кръстев има отправена оферта и от гръцкия Арис (Солун). Футболистът и сътрудникът му Николай Жейнов сега я преглеждат. Към играча има интерес и от други клубове от чужбина.

За момента единственото ясно е, че 21-годишният халф няма да остане на " Герена " след края на сезона. Основната причина е напускането на Станимир Стоилов, който го притегли в клуба и възроди кариерата му.
 Даниел Боримиров разгласи дали Саво Милошевич поема Левски
Даниел Боримиров разгласи дали Саво Милошевич поема Левски

" Истината е, че няма определен треньор ", разгласи той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР