Халфът на Черно море - Стефан Велев сподели пред колегите

...
Халфът на Черно море - Стефан Велев сподели пред колегите
Коментари Харесай

Стефан Велев: Нашият терен е може би най-лошият в първенството

Халфът на Черно море - Стефан Велев показа пред сътрудниците от " Дарик " и " dsport ", че варненци заслужават да играят на прекрасен терен.

" Аз също съм на мнение, че заслужаваме прекрасен терен, тъй като ние се опитваме да играем прекрасен футбол. Обичаме да владеем топката и да си разменяме доста пасове. Нашият терен е може би най-лошият в Първа лига.

Хората, които се грижат за него, вършат всичко допустимо да е в положително положение в този момент. Знаете, че не упражняваме на него, изобщо не влизаме на терена, тъй че би трябвало в този момент да е в малко по-добро положение.

Младите сеопитват да ни слушат. Доста бързо се приспособиха от юношеския в мъжкия футбол. Ние ги приехме сносно. Даваме им убеденост и успокоение. Е, това в някаква степен това не е доста добре, тъй като им се случва от време на време да се поотпускат малко.

Имат качества. Ние им даваме успокоение и независимост. Когато се случи да стъпят изкривено им се скарваме, само че няма по какъв начин. Трябва да минат по този път. Сигурен съм, че скоро ще разкрият капацитета си.
 Араби пробвали да изкушат Илиан Илиев със сериозна сума
Араби пробвали да изкушат Илиан Илиев със сериозна сума

Той останал правилен на Черно море
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР