Халфът на Челси Матео Ковачич планира да напусне настоящия си

...
Халфът на Челси Матео Ковачич планира да напусне настоящия си
Коментари Харесай

Ковачич иска да напусне Челси и да се събере отново с Тухел

Халфът на Челси Матео Ковачич възнамерява да напусне сегашния си отбор след края на сезона. 28-годишният хърватин стартира в едвам 15 мача в Премиър лийг през акцията и желанието му е да играе повече. Челси пък би трябвало да се освободи от значителен брой играчи, тъй че клубът няма да стопира Ковачич, който през лятото ще влезе във финалната година от своя контракт. Предпочитанията на лондончани обаче са да продадат халфа на клуб отвън Англия.

Според немския Sport1 Томас Тухал има предпочитание да притегли Ковачич в Байерн (Мюнхен). Двамата работиха дружно и в Челси, като хърватинът имаше важен принос за извоювания трофей в Шампионската лига под управлението на германеца. Именно присъединяване в този шампионат е другият претекст на Ковачич да напусне, защото за всички в Челси е ясно, че клубът няма да взе участие в ШЛ през идващия сезон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР