Халфът на Челси Кристиан Пулишич сподели очакванията си от предстоящия

...
Халфът на Челси Кристиан Пулишич сподели очакванията си от предстоящия
Коментари Харесай

Пулишич чака с нетърпение дуела с Реал

Халфът на Челси Кристиан Пулишич показа упованията си от идния конфликт с Реал Мадрид на полуфиналите в Шампионската лига.

"Не играеш полуфинал в Шампионската лига всяка седмица. Очаквам този мач от седмици. Има нерви, само че ще се опитаме да му се насладим. Реал Мадрид има огромен опит в шампионата, само че ние сме уверени и знаем какво би трябвало да създадем, с цел да спечелим. Заслужаваме да сме тук и би трябвало да излезем, вярвайки във опциите си. Реал е доста мощен тим и няма да ни е елементарно, само че не мисля, че някой има предпочитание да се изправи против нас ", съобщи Пулишич.

"Страхотно е да гледаш аткрактивен, атакуващ футбол от самото начало, само че когато наближи края на сезона, резултатите имат огромно значение ", добави той.

Пулишич приказва и за Томас Тухел, който познава още от Борусия (Дортмунд): "Неговата воля за победи се усети от първия мач. След това влязохме в серия, записахме някои положителни резултати и това даде на него и на тима спомагателна убеденост. Сега сме в добра позиция. Тактически сме доста мощни в отбрана и е доста мъчно да ни пробият ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР