Халфът на Байерн (Мюнхен) Йошуа Кимих заяви, че тимът е

...
Халфът на Байерн (Мюнхен) Йошуа Кимих заяви, че тимът е
Коментари Харесай

Кимих: Губим прекалено много мачове след като сме водили в резултата

Халфът на Байерн (Мюнхен) Йошуа Кимих съобщи, че отборът е бил отстранен от четвъртфиналите от шампионата за Купата на Германия поради нервността, която посочил в заключителните моменти от мача против Фрайбург.

Баварците изгубиха с 1:2 откакто Фрайбург получи дузпа в петата минута на добавеното време и Лукас Хьолер осъществя победния гол.

“Бяхме отстранени, макар че смятах, че е невероятно. Фрайбург не беше по-добър от нас. Удар от далечно разстояние и дузпа “, сподели Йошуа Кимих, представен от “Кикер “.

“Като цяло губим прекомерно доста мачове откакто сме имали преимущество в резултата. Определено се целехме във финала в Берлин. Създаваме чувството, че в тима има прекомерно малко пристрастеност. Това ме вбесява брутално. Сега пред нас остава един трофей по-малко за печелене “, съобщи още немският национал.

“Разбира се, че прилагаме още от правилата на Юлиан Нагелсман. Те към този момент се преплитат с новите “, добави Кимих във връзка треньорската промяна в тима, при която Нагелсман бе сменен от Томас Тухел.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР