Хабиб Нурмагомедов вече е избрал следващият си противник. През ноември

...
Хабиб Нурмагомедов вече е избрал следващият си противник. През ноември
Коментари Харесай

Хабиб срещу Жорж Сен Пиер в Ню Йорк?

Хабиб Нурмагомедов към този момент е избрал идващият си съперник. През ноември дегестанецът възнамерява да се бие с някогашния първенец в полусредна категория - Жорж Сен Пиер. Пред съветска телевизия Хабиб разкри, че желае да се бие със Сен Пиер в края на годината в зала Медисън Скуейър Гардън (Ню Йорк).

"Моето завръщане ще бъде през ноември в Ню Йорк против Сен Пиер. В града има огромна съветска диаспора. Сен Пиер е един от най-хубавите бойци и ще бъде доста забавно за мен да се изправя против него ", показа Хабиб.

Пречка пред реализирането на дуела може да се окаже тежестта на Сен Пиер. Както е известно той се подвизаваше в полусредна категория, до момента в който Хабиб е лека категория.

Той обаче ще има задоволително време да смъкна част от своето тегло, защото възможен мач сред двамата може да се организира най-рано при започване на ноември . Както е известно Хабиб получи 9-месечно наказване, поради мелето, което провокира след края на дуела си с Конър Макгрегър.

Неговият брат и човек от щаба мъ пък получиха едногодишна възбрана за присъединяване в публични мачове. Нурмагомедов разкри, че в символ на взаимност към тях също няма да се след приключването на 9-месечното му наказване.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР