Гучи е като торта. Щом я опиташ - искаш още.

...
Гучи е като торта. Щом я опиташ - искаш още.
Коментари Харесай

Лейди Гага и Адам Драйвър - магнетичната сила в Домът на Гучи

Гучи е като торта. Щом я опиташ - искаш още. А най-после искаш тортата единствено за себе си.

Тези думи на Маурицио Гучи, изигран от Адам Драйвър, може би най-добре обобщават всичко, което се случва във кино лентата на Ридли Скот - "Домът на Гучи ".

--

Продукцията е въодушевена от същински събития от историята на италианската фешън къща "Gucci ", като филмът стартира с Патриция Реджани, изиграна от Лейди Гага.

Бившата брачна половинка на Маурицио Гучи беше приета за отговорна и наказана на 29 години затвор за организирането на убийството на наследника на стилната империя "Гучи " през 1995 година
 Кадри от кино лентата
А всяко появяване на Лейди Гага на екрана те притегля като магнит през целия филм.

Носителката на "Оскар " има всички шансове да получи номинация за втора такава премия, откакто отдадеността ѝ към ролята си проличава във всеки кадър - с всяка имитация, с всяко придвижване на тялото в драмата, фокусирана върху събитията към гибелта на Маурицио Гучи.

В доста случаи израженията на лицето на Лейди Гага приказват повече от задоволително какво изпитва в този миг героинята ѝ, без да е належащо освен това да бъде казано.



Следващото магнетично нещо с изключение на съвършената актьорска игра на певицата и актриса, е усмивката на Адам Драйвър.

Прибавена към неговите неоспорими актьорски умения, Драйвър - в облика на Маурицио, изцяло печели възхищението на публиката с отстояването на любовта си към Патриция, женейки се за нея макар безапелационното опълчване на татко си и лишаването от завещание.
 Кадри от кино лентата
В един миг обаче Маурицио стартира да вижда всичко по нов метод. Той към този момент не е оня сгънат и свенлив студент по право, той е същински Гучи.



Продължителността от 2 часа и 38 минути е изцяло оправдана за всичко, което ни демонстрира Ридли Скот.

Въпреки че динамичността затихва в средата на кино лентата, основните събития с присъединяване на Паоло Гучи (Джаред Лето), още веднъж връщат чувството, че следим театър на изменящата се власт.
 Кадри от кино лентата
Образите на Алдо (Ал Пачино) и Родолфо (Джеръми Айрънс) носят полъха на естетиката и силата, която марката "Гучи " е имала, когато в началото е стартирала и, когато се е трансформирала в международна империя.

Преди да гледате кино лентата, би трябвало да знаете - в случай че очаквате да намерите един воин, на който да симпатизирате - няма да намерите подобен напълно. Ако очаквате кичозна фамилна война - също няма да я видите във кино лентата.

"Домът на Гучи " е филм за фамилия, оказала се кула от карти, която неизбежно се разпада и, колкото повече се унищожава, толкоз повече притегля всички погледи към себе си.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР