Губернаторът на Ню Йорк е спечелил 5,1 млн. долара за

...
Губернаторът на Ню Йорк е спечелил 5,1 млн. долара за
Коментари Харесай

Губернаторът на Ню Йорк печели 5,1 млн. долара от книга за пандемията

Губернаторът на Ню Йорк е спечелил 5,1 млн. $ за три години от книгата си " Американска рецесия: уроци за водачеството от пандемията ", написана през първите няколко месеца от пандемията. Това излиза наяве от данъчните заявления на губернатора, заяви NBC.
Губернаторът на Ню Йорк регистрира облага от 3,21 милиона $ през предходната година за книгата, като през идващите две години се чакаха спомагателни доходи от 1 милион $. Директорът по връзките на губернатора съобщи, че за Куомо са останали 1,53 милиона $ предходната година след разноски и налози.
 Байдън се произнесе: Ще изиска оставката на Куомо, в случай че се потвърди виновността му Байдън се произнесе: Ще изиска оставката на Куомо, в случай че се потвърди виновността му
Американският президент Джо Байдън съобщи, че губернаторът на Ню Йорк Андрю Куомо – почитан член на Демократическа партия, би трябвало...
Приблизително една трета от тези средства са дарени на Обединен път на Ню Йорк. Останалите облаги, 1 037 508 $, трябваше да бъдат предоставени на попечителски фонд за трите му дъщери.
„ [Губернаторът] дава остатъка в попечителски фонд за трите си дъщери, които са работили с губернатора по време на тази пандемия и са правили това, което той нарича„ неуморна и ефикасна работа за всички нюйоркчани “и са му давали„ мощ и обич да се оправя всеки ден през рецесията ", сподели Рич Ацопарди, негов шеф по връзките.
През последните месеци губернаторът неведнъж заобикаля въпроси по време на брифингите си за ковид във връзка със договорката му с книгата, по-конкретно средствата, които трябваше да получи, в допълнение към други обвинявания в непозволени дейности. По време на множеството брифинги той споделяше, че финансовата информация ще пристигна при разгласяването на неговите данъчни заявления, които нормално се оповестяват обществено.
Веднъж окуражителен за отговора си на световната пандемия, постоянно в директен контрастност с успеваемостта на федералния отговор при някогашния президент Доналд Тръмп, Куомо също е подложен на обстрел. След скока в утвърждението за ежедневните му брифинги, губернаторът е обект на безчет обвинявания за непозволено държание от сегашни и някогашни чиновници, в допълнение към изказванията, че е употребявал щатски запаси, с цел да приключи книгата си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР