Губернаторът на Флорида Рон Десантис, който спечели място в Сената

...
Губернаторът на Флорида Рон Десантис, който спечели място в Сената
Коментари Харесай

За пръв път от 2016 г. Доналд Тръмп не е любимец на републиканците

" Губернаторът на Флорида Рон Десантис, който завоюва място в Сената (горната камара на Народното събрание в САЩ), за пръв път изпревари по известност някогашния президент на страната Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския ", съобщи Скайнюз.

" Според прочуване, направено измежду членове на Републиканската партия по отношение на вътрешнопартийните избори за претендент за държавен глава, кандидатурата на локалният властник получава 42 % утвърждение, до момента в който тази на ексстопанина на Белия дом 35 на 100 ", добави английската осведомителна организация.



Рон Десантис

Медията означи, че това е първата анкета, която дава преднина на Десантис. Преди два месеца той бе подкрепян от едвам 35% от републиканците, а Тръмп бе пред него с 10 на 100. " Проучването сподели още, че за пръв път от 2016 година (когато Тръмп бе повдигнат за президент и по-късно победи Хилари Клинтън  Хилари Клинтън Хилари Клинтън (по татко Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 в конкуренцията за Белия дом ), той не е най-популярната персона в партията. " Все повече републиканци считат, че Тръмп е отговорен за не чак положителното показване на политическата формация  по време на парламентарните избори ", уточни организацията от Обединеното кралство.

Както към този момент екипът на писа, Демократическата партия, излъчила настоящия президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, има огромни шансове да резервира болшинството си в 100-местния Сенат.

В Камарата на представителите (долната камара на парламента) републиканците имат 211 места, до момента в който демократите – 205. За болшинство в 435-местния камара са нужни минимум 218 гласа.

По традиция двете най-големи партии в Съединени американски щати избират собствен претендент за Белия дом. Според разпоредбите на републиканците в случай че кандидат получи минимум 1237 гласа, той автоматизирано става претендент за Белия дом.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР