Грузия и Турция разпалиха страстите на ЕвроБаскет 2022 по време

...
Грузия и Турция разпалиха страстите на ЕвроБаскет 2022 по време
Коментари Харесай

Кадри от инцидента между Турция и Грузия на ЕвроБаскет 2022

Грузия и Турция разпалиха пристрастеностите на ЕвроБаскет 2022 по време на мача между тях в неделя, когато се стигна до произшествия на терена. Те обаче се придвижиха и отвън него, а в следствие абсурдът се трансформира в тематика №1 в Грузия и като цяло в баскетболния свят.

Искрите прехвърчащи сред две от звездите на домакините и южните ни съседи – Дуда Санадзе и Фуркам Коркмаз възпламениха същински пожар на паркета. Според видеозаписите грузинският национал удря турския играч в гърба, където той към момента  лекува травма, а по-късно се стигна до грозни подиуми, поради които играчите трябваше да изоставен наложително залата.

След дисквалификацията на Фуркан Коркмаз и Дуда Санадзе, турският национал е бил атакуван от Санадзе и двама негови съотборници, както и хора от защитата в коридорите на зала „ Тбилиси Арена “. За случката се разбра чак на конференцията след дуела, а от турския лагер желаеха преиграване на дуела или най-малко на последните 4 минути и половина поради съкращаването на времето с 22 секунди при събитията, довели до дисквалификациите на Коркмаз и Санадзе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР