Групата на Възраждане в Столичния общински съвет е получила покана

...
Групата на Възраждане в Столичния общински съвет е получила покана
Коментари Харесай

Възраждане: Върнете Паметника на Съветската армия и ще преговаряме за СОС

Групата на " Възраждане " в Столичния общински съвет е получила покана за среща-разговор за съвещания сред партиите в СОС и кмета на София по самодейност на общински съветници от друга група. Това оповестиха от " Възраждане " в известие публикувано до медиите.

В него те споделят, че общинските съветници на политическата организация ще одобряват поканата за диалог при осъществяването на едно наложително изискване.

" Възраждане " ще седне на масата за диалози, единствено и само когато бъде възобновен Паметникът на Съветската войска, което ще символизира и възобновяване на законността и реда в София.

Групата на " Възраждане " напомня, че както в Народното събрание, по този начин и в Столичния общински съвет " ще води диалози само и единствено за политика по значими за софиянци въпроси ". 

" Ако общинските съветници, поели ролята на медиатори, могат да подсигуряват разрешаването на рецесията, основала се от неналичието на правда в столицата, и да дадат сигурен знак за това с възобновяване на Паметника на Съветската войска, който символизира успеха над фашизма, групата на " Възраждане " ще седне на масата за диалози ", написа още в известието. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР