Групата на общинските съветници на Възраждане“ и група граждани отидоха

...
Групата на общинските съветници на Възраждане“ и група граждани отидоха
Коментари Харесай

„Ще дойдем 500 души и ще изпотрошим всичко“: Деян Николов иска среща с областния управител на София

Групата на общинските съветници на „ Възраждане “ и група жители отидоха тази заран пред постройката на Областната администрация в София, с цел да изискат да видят заповедта, с която по думите им се унищожава Паметника на Съветската войска.

Деян Николов се включи онлайн в страницата си във Facebook. На място има и полиция.

„ Такава заповед няма, най-малко не сме я видели. Успяхме да намерим единствено експертизата на фигурите, в която написа, че те имат пукнатини и са рискови “, сподели Николов.

Той съобщи още, че ставаме очевидци на обстановка, в която законът не се съблюдава.

Полицията позволи в постройката да влезе единствено Деян Николов. Той изиска среща с регионалния шеф Вяра Тодева и настоя за копие на документите, с които се правят дейностите на паметника.

От деловодството на Областната администрация му отхвърлиха такава среща и обясниха, че има ред и би трябвало да подаде писмена молба, с цел да се види с Тодева.

Стигна се до пререкания сред Деян Николов и служителя на Областната администрация. Общинският консултант продължи да упорства за среща с Вяра Тодева, само че такава още веднъж му бе отказана.

„ Няма да мина по вашата скапана процедура. Обадете се на някой, който да слезе. Тук има закони, а по-късно са вашите вътрешни правила и ред “, обърна се Деян Николов към основния специалист в деловодството.

„ Обадете се някой да слезе незабавно, тъй като ще влезем ние и ще стане неприятно. Другия път ще дойдем 500 души и ще изпотрошим всичко тук. В тази страна няма никакви закони “, заплаши Деян Николов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР