Група от водещи научни и медицински експерти от цял свят

...
Група от водещи научни и медицински експерти от цял свят
Коментари Харесай

Световноизвестни учени: Това лекарство е безопасен и ефективен за лечение на COVID-19!

Група от водещи научни и медицински специалисти от целия свят ще рапортуват за последните проучвания, показващи безвредното и дейно потребление на лекарството ивермектин при попречване и лекуване на COVID-19.

Това ще стане на специфична полемика на 18 март, проведена от Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), заяви уеб сайтът newswise.com.

Учени и лекари от Съединени американски щати, Англия, Европейски Съюз, Южна Америка и Израел ще обсъдят най-новите научни и клинични проучвания. Те приканват държавните управления неотложно да одобряват в протоколите си използването на ивермектин за попречване и лекуване на COVID-19.

Дискусиите ще включват най-новите данни за това по какъв начин лекарството е понижило позитивните случаи на COVID-19 в огромните градове по света, ролята на ивермектин в ранното лекуване на COVID-19 и за какво то би трябвало неотложно да бъде признато като безвредна и ефикасна профилактика и лекуване на COVID-19.

Панелната полемика ще се организира в четвъртък, 18 март 2021 година посредством видеоконференция. Алиансът FLCCC е основан през март 2020 година от група международно известни лекари и учени за изследване и създаване на животоспасяващи протоколи за профилактика и лекуване на COVID-19 във всички стадии на болестта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР