Група от шестима нелегални мигранти задържа кметът на село бургаското

...
Група от шестима нелегални мигранти задържа кметът на село бургаското
Коментари Харесай

Нелегални мигранти задържа кметът на село бургаското Трояново Димитър Николов

Група от шестима незаконни мигранти задържа кметът на село бургаското Трояново Димитър Николов . Това стана в сряда вечерта, заяви Българска национална телевизия.

За единия от нелегално влезлите в България чужденци е извикан екип на Спешна помощ, останалите са предадени на Гранична полиция .

Срещите с мигранти зачестяват, броят им е все по-голям, а локалните хора в селото, което е в община Камено се тормозят , споделя още кметът.

Сигналът е получен от локален гражданин, който споделил, че по пътя сред Трояново и Русокастро има мигранти . Първоначално се натъкнал със своя автомобил на трима, а до момента в който пътуват към кметството - на още трима. Сигнализирал е на телефон 112.

Единият от мигрантите е ухапан от куче и това е наложило да му бъде дадена първа здравна помощ.

Част от мигрантите са били пред кметството.

" При което като пристигнахме пред кметството се оказа, че единият е ухапан от куче. Дадохме му първа помощ. Бяха доста гладни, жадни, нахранихме ги. Жителите на селото също помогнаха с облекла, с медикаменти. И те им взеха храна до идването на органите на Министерство на вътрешните работи , след което ги предадохме на " Гранична полиция ".

Има такива неща, тъй като има изработен нов път Русокастро-Трояново, което е връзката с основния път за Средец и може би оттова към този момент минават по-лесно, защото е в непосредствена непосредственост с автомагистрала " Тракия ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР