Група нейни фенчета си татуираха лика на певицата и нейното

...
Група нейни фенчета си татуираха лика на певицата и нейното
Коментари Харесай

Лицето на Диона грейна на няколко татуса СНИМКИ

Група нейни фенчета си татуираха лика на певицата и нейното име на ръцете си.  Певицата получи маслените рисунки на фотоси и очевидно не съумя да се сдържи при тази блага панорама.

Преслава, Борис Дали и Джена също имат почитатели, които са си татуирали техните лице някъде по тялото.  „ Карате ме да хвърча от благополучие и да се разплаквам в това време. Не знаете какъв брой доста се веселя, че съм ви докоснала и въодушевила дотолкоз. Благодаря ви за тази обич, за поддръжката и за безрезервната религия в мен “, съобщи прочувствено Диона за нетрадиционната фенска поддръжка. На една от татуировките Диона е в съвсем цялостен растеж, като акцент е дупето й, което изпъква на напред във времето. На другата телесна рисунка тя пуши, а огромните й гърди са изрисувани детайлно.

На последното й присъединяване в Planeta by Eleven Club Диона видя за първи път онлайн творенията на ръцете на свои фенове и се просълзи от сцената. Дано един ден въпросните младежи не съжаляват, че са изрисували огромна част от ръцете си за певица, която може след години да не им е обичана.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР