Група български граждани са блокирани на летището в Единбург –

...
Група български граждани са блокирани на летището в Единбург –
Коментари Харесай

Втори ден българи са блокирани на летището в Единбург, скандират: "Мафия" ВИДЕО

Група български жители са блокирани на летището в Единбург – вторият по величина град в Шотландия. Те е трябвало да отлетят за България в ранния следобяд, само че не са били позволени,



В обществените мрежи се появи видео, в което те се заканват на чиновниците на летището, оплакват се, че България не прави нищо за тях, крещят „ мафия “ и желаят допустимо най-скоро да се приберат за новогодишните празници.

Според мненията под споделените фрагменти, чиновниците на летището са желали от тях настоящи PCR проби, оправдавали са се и че към момента има ограничавания за овакантяване на страната за хора, които не дават отговор на изискванията.

Мерките бяха въведени след появяването на новия вариант на ковид във Англия. Така България спря полетите от Обединеното кралство, само че по-късно разгласи, че ще ги възобнови, само че идващите ще би трябвало да са в 10-дневна карантина.

По-късно, присъстващи на летището в Единбург написаха, че след намесата на посолството ни, са били позволени до полета за България. От МвНР към момента не са удостоверили това публично.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР