Грозят го от 1 до 6 години затвор 57-годишният извратеняк

...
Грозят го от 1 до 6 години затвор 57-годишният извратеняк
Коментари Харесай

Извратенякът Милко Самуилов блудства с малолетна в парк в Бургас, оправда се, че бил пиян

Грозят го от 1 до 6 години затвор

57-годишният извратеняк Милко Самуилов е пратен в ареста от Окръжен съд – Бургас за блудничество с малолетна. Делото е гледано по тъжба на обвинения и неговия бранител срещу взетата от първоинстанционния съд най-тежка мярка.

Самуилов e притеглен като обвинен за осъществени на 10 и 11 август 2022 година, в парк „ Св. Троица “ в бургаския ж.к. „ Славейков “ при изискванията на продължавано закононарушение, дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с ненавършило 14-годишна възраст лице (престъпление по член 149, алинея 1, вр. член 26, алинея 1 от НК).

Пред правосъдния състав юристът му Николай Рачев не оспори събитието, че закононарушението, за което на подзащитния му е повдигнато обвиняване, е наказуемо с „ отнемане от независимост “, само че оспори съществуването на действителна заплаха Милко Самуилов да се укрие или извърши друго закононарушение при по-лека мярка за неотклонение. Защитата изиска от съда да му бъде наложена мярка за неотклонение „ домакински арест “. В персоналната си отбрана обвиненият изрази страдание за осъщественото, за което уточни, че го е осъществил в пияно положение.

След обзор на събраните по делото досега доказателствени източници, въззивният съд напълно се солидализира с констатациите и правните заключения в оспореното определение на първата инстанция. Престъплението, за което Милко Самуилов е притеглен като обвинен, е наказуемо с „ отнемане от независимост “ от една до шест години, заради което съставлява тежко съзнателно закононарушение по смисъла на закона. Според Окръжен съд – Бургас обвиненият е евентуално да е осъществил закононарушението, за което е ангажираната му наказателна отговорност. Настоящата инстанция възприе и изводите на районния съд за съществуването на заплаха Милко Самуилов да се укрие или да извърши друго закононарушение при изискванията на по-лека мярка за неотклонение. По делото липсват данни обвиненият да работи на непрекъснат контракт, пред съда той твърдял, че ремонтира жилището на собствен другар в Бургас.

„ Престъплението, за което Милко Самуилов е притеглен в качеството на обвинен, е ориентирано против половата цялост на малолетно лице. Това събитие, както и естеството и характера на незаконното посягане обосновава заключението на съда, че при по-лека мярка за неотклонение обвиненият е допустимо да окаже непозволено влияние както върху жертвата, по този начин и върху другата малолетна свидетелка за смяна в техните показания “, споделя в претекстовете си съдът. Въззивният съд одобри, че фактически Милко Самуилов понастоящем е оправдан за предходните си осъждания, само че „ реабилитацията заличава осъждането и анулира за в бъдеще последствията, които законите свързват със самото наказание, само че не заличава осъществените закононарушения, за които деецът е бил наказан “, съгласно правосъдната инстанция.

Определението на Окръжен съд – Бургас е дефинитивно.

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР