Грозното посегателство бе извършено на детска площадка в Русе.Жители на

...
Грозното посегателство бе извършено на детска площадка в Русе.Жители на
Коментари Харесай

Русенци в шок: Дете изкорени над 10 цветя на детска площадка ВИДЕО

Грозното посягане бе осъществено на детска площадка в Русе.

Жители на най-големия български град по поречието на река Дунав алармират за грозна демонстрация, осъществена от две деца. От споделени фрагменти, снимани от камера за видеонаблюдение на детска площадка, която е част от ресторант, виждаме по какъв начин едно от децата " релаксира " на люлка, която не е пригодена за неговата възрастова група, само че да кажем, че това не е чак толкоз фрапантно.

Грозна е постъпката на по-малкото дете - заредено с сила за нови подвизи, момиченцето се чуди каква пакост да свърши и бързо го реши - без срам изкорени над 10 цветя от саксиите им.

" Това е чисто новата ни градинка направена с грижа и внимание. Това са две деца, които с деяние и безучастие унищожават основаното от нас с вандалската си демонстрация ", пишат във Facebook притежателите на ресторанта и приканват родителите на децата непринудено да отидят на място, с цел да поговорят за казуса, а в случай че това не се случи, ще си потърсят правата по административен ред.

" Призовавам родителите на децата непринудено да заповядат в ресторанта ни, в противоположен случай ще ги потърсим по административен ред. Скъпи хора, дано не разрушавам, а дружно да градим! ".



" Възмутително! Как е допустимо, та това е малко дете. С каква устремност унищова съградено. Извинявайте родители, само че виновността за това безсрамие е напълно ваша. Вземете се в ръце, тъй като след това ще е късно. ", разяснява Десислава Щерева.

Потребители, коментирали поста във Facebook установяват, че детето, откъснало цветята, не е отговорно. Повечето от тях считат, че са отговорни родителите - те би трябвало да дават образование, а видно от материала липсва такова.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР