Грозната истина за Светлана Гущерова лъсна, след като еротичният модел

...
Грозната истина за Светлана Гущерова лъсна, след като еротичният модел
Коментари Харесай

Светлана Гущерова показа криви пръсти

Грозната истина за Светлана Гущерова лъсна, откакто еротичният модел реши да популяризира боса пижамите, които шие. Така ходилото й видя бял свят и стана ясно, че пръстите й са извънредно криви.

 

Оказва се обаче, че такива пръсти, не са необичайност, даже в противен случай – те са постоянно срещано събитие. Специалисти разкриват, че човек може да се роди с такива или пък да ги придобие с течение на времето и допълват, че при дамите постоянно се получават от тесни обувки с високи токчета. Предполага се, че точно това е и повода, която е довела до грозното деформиране на пръстите на краката на Светлана Гущерова.

 

Показалецът на крайници й е най-дълъг, а съгласно откриватели по пръстите на нозете може да се гадае за характера на човек. Те настояват, че колкото по-дълъг е вторият пръст, толкоз по-големи са лидерските качества на притежателя му. Такива хора са динамични и крият огромен капацитет. Освен това са властни и държат нещата да се случват само по техния метод.

 

Приказка в индийския фолклор споделя за майка, която забранила на синовете си да се женят за девойки с дълъг втори пръст на стъпалото, защото тези девойки били доста властни, настояват експерти по гадаене по стъпалата.

Инфо: Уикенд

Тагове: Светлана Гущерова криви пръсти ходило стъпало модел пижами изкривяване
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР