Гривната, с помощта на която се изпълняват желания, наречена Halu,

...
Гривната, с помощта на която се изпълняват желания, наречена Halu,
Коментари Харесай

Гривната на желанията може да промени живота ви

Гривната, благодарение на която се извършват стремежи, наречена Halu, е малко бижу, амулет с голяма магическа мощ

Дори скептиците, които я носят на ръцете си, настояват, че желанията им се сбъдват по магически метод. Главното е да повярвате в чудото…

Мистиците твърдят, че гривната може доста мощно да въздейства върху хората, тъй като съставлява пръстен, заключващ китката и настоящ върху значими точки върху нея. Тя е обичан аксесоар на доста дами. Първите гривни са се появили преди повече от 2,5 млн. години. Те са изплетени от кожа и кора на дървета, по-късно ги създават от кости, камък и метал. С времето от ден на ден стават материалите, от които се прави това бижу.

Изначално всички гривни са имали по-скоро магическо значение , в сравнение с естетическо. Те са защитавали от зли духове, врагове и други напасти. Това са амулети, които носят триумф и оказват помощ човек да открие щастието си в живота.

Гривните Halu са 12, а както знаем, това е мощно магическо число. 12-те признака на вашите стремежи са разнообразни и всеки има свое значение – то придобива смисъл, когато открие своя идеалист. Достатъчно е единствено да пожелаете от цялото си сърце, тъй като всичко стартира с фантазията.

Когато поставяте гривната, си намислете заветното предпочитание и всякога, когато я поглеждате, си спомняйте за него, визуализирайте го!

Гривната на желанията е доста елементарна -представлява шнурче, на което е прикован специфичен знак

Такива гривни с необикновени вълшебен свойства имат и доста холивудски звезди. Например Елизабет Тейлър и Мерилин Монро били уверени, че точно с помощта на вълшебната си гривна са постигнали всичко.

Гривната „ работи “ просто – преди да поставите украшението, си намислете желанието. Основното предписание е, в случай че желаете да привлечете нещо в живота си, да носите гривната на дясната страна на тялото (на ръката или крака). А с цел да се реализира желанието ви, би трябвало да носите гривната до неговото осъществяване. След което тя незабавно се смъква и се изхвърля (желателно в море или река).

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР