Грипът, който вече върлува по нашите географски ширини, ни превръща

...
Грипът, който вече върлува по нашите географски ширини, ни превръща
Коментари Харесай

Лекар с ужасяващи разкрития за здравето ни: Грипът ни превръща в бактериологично оръжие, предаваме вируса в радиус от 4 метра

Грипът, който към този момент върлува по нашите географски ширини, ни трансформира в бактериологично оръжие. Предаваме вируса в радиус от 4 метра. Това сподели пред камерата на Българска национална телевизия доктор Гергана Николова.

„ Вирусът доближава до близките без значение дали кихате. Дали ще се заразят, зависи от имунната отбрана “, изяснява тя, представена от Пик. „ Разпознаването на грипните вируси е елементарно. Всеки, който е боледувал, знае защо става въпрос. Това са болести, които стартират внезапно, внезапно. Може до преди час да ви е нямало нищо и внезапно да сте с температура 39 градуса, да ви болят костите, мускулите, ставите, гърлото, да ви сълзят очите. Няма по какъв начин да объркате грипа с простуда “, съобщи лекарката.

„ Българинът употребява ракията в три форми – да се намаже, да се разтрие и да удари една. За страдание това не оказва помощ при грипа. Антибиотиците също не работят “, предизвести тя.

„ Всеки един вирусен вариант се лекува с лекарства, които повишават нашата имунна отбрана. Не съществува средство, което да нападна непосредствено вируса. В този интервал би трябвало да се излиза постоянно на чист въздух, да се проветряват пространствата, тъй като студът, който ни работи неприятно, убива вирусите. Затова е желателно да отворите най-малко един път денем необятно прозореца, с цел да влезе студеният въздух в помещението, в което се намирате “, прибавя доктор Николова.

Ако ви се постанова да посетите персоналния си доктор, е желателно да сте с маска, тъй като там ще има повече хора, които ще кихат и ще кашлят, прибавя лекарката.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР