Гринго иска да се оженим щом излезе от затвора. Като

...
Гринго иска да се оженим щом излезе от затвора. Като
Коментари Харесай

Гринго Разбра Току-Що И Му Прилоша! Не Стига, Че Го Обвиниха В Брутално Престъпление, Но И Софка Му Извъртя Страшен Номер!

„ Гринго желае да се оженим щом излезе от пандиза. Като се чухме последно, сподели, че щом излезе, желае да се оженим незабавно. Напира доста за брак. Казах му, че първо би трябвало да го пуснат и тогава ще го мислим “, показа Софи Маринова. Която май няма изключително предпочитание още веднъж да става младоженка.

А може пък да е изгубила тръпката си към Тодор Давидов, шагуват се близки до нея източници. Към момента ромската перла се е въодушевила от присъединяване си в „ Като две капки вода “ и признава, че чака с неспокойствие всеки лайф.

Тя не се обидила, когато я класирали на последно място след осъществяването й на Маргарита Хранова. Човещинка било да не се оправи съвършено, само че значимото е, че се забавлявала, написа разкрития.ком.

Следващият път Софи Маринова ще влезе в облика на огромната Шер и към този момент трепери от боязън поради текста на британски език. Всеки път водещите й журито я спукват от бъзици поради него.

„ Продуцентите си вършат подбив с мен. Все ми се падат песни на британски, а моят не е на равнище. Вече привикнах, добре, че е Лоренцо. Много желая да ми се падне Фики или Азис. Там ще ги разбия “, смее се Софи Маринова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР