Grinding Gear Games обяви, че работи върху Path of Exile

...
Grinding Gear Games обяви, че работи върху Path of Exile
Коментари Харесай

Обявиха Path of Exile 2 с промени в енджина, работи се и върху PoE Mobile

Grinding Gear Games разгласи, че работи върху Path of Exile 2. Интересното е, че това няма да е изцяло нова игра. Разработчиците употребяват забавен метод – обявявайки продължението като нова акция.

Това не би трябвало да ни подвежда, че няма да има огромен лист с усъвършенствания. Ще има солидни промени в енджина на играта –както във връзка с графиките, по този начин и на физиката на играта.

В PoE 2 ще забележим нова история със 7 глави, налична дружно с акцията от първата част. И двете исторически линии ще водят до крайната точка в играта – Atlas. Ще забележим нова система за уменията и нови класове.

Те ще са категоризирани по добре познатия метод и ще са общо 19 на брой. По отношение на уменията, целият напредък във връзка с броните и оръжията е модифициран. Той ще пасне доста добре на новите модели и анимации.

Разработчиците дават обещание да споделят доста детайлности през идната година. Очакваме промени също в пасивното дърво на уменията и ядрото от механики, които задвижват приключенията ни.

Бета тест на Path of Exile 2 няма да се появи преди края на 2020-та, което може да е отчаяние за по-нетърпеливите почитатели. Междувременно, в истинската игра ще се резервира 3-месечния цикъл на експанжъните. Следващите ще са Conquerors of the Atlas и Metamorph League, с цел да имаме с какво да се забавляваме до момента в който чакаме.
Може да разгледате 15-минутен геймплей в това видео: Има и още една огромна вест
В ранен стадии на разработка е мобилна версия на Path of Exile. Обявяването на дата за премиерата е надалеч, само че пък имаме дребен филмов откъс, който да задоволи любознанието ни. Него може да видите тук:
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР