Грижата за черния дроб ви гарантира стройна фигура. Един месец

...
Грижата за черния дроб ви гарантира стройна фигура. Един месец
Коментари Харесай

Погрижете се за здравето на черния дроб, така ще отслабнете!

Грижата за черния дроб ви подсигурява стройна фигура.

Един месец след този курс няма да можете да разпознаете тялото си.

Знаете ли, че черният дроб е главният орган, който способства за бързото намаляване? Въпреки обстоятелството, че стомахът е органът, виновен за смилането на мазнините, не трябва да се не помни обаче, че тази сложна задача не може да бъде изпълнена съответно, в случай че черният дроб и жлъчният мехур нямат не действат вярно.

Ако черният дроб не работи „ обикновено “, мазнините не се разграждат, тъй че метаболизмът се забавя и това води до прекалено струпване на отрови в тялото.

Следователно може да се каже, че черният дроб е синоним на положително здраве и благоденствие. Ето за какво грижата за черния дроб е доста значима. Трябва да обърнем внимание на това, което ядем и да се придържаме към здравословен метод на живот. Ако е допустимо, яжте постна храна, разхождайте се най-малко половин час дневно на чист въздух и забравете за пушенето и алкохола. След 30 дни ще бъдете прелестно сюрпризирани по какъв начин тялото ви е реагирало на тази смяна.

Седем продукта, които ви оказват помощ да отслабнете
Яжте по 1 скилидка чесън всяка заран на гладно или я поглъщайте с чаша вода, с цел да избегнете неприятния мирис.

След като погълнете чесъна, изяжте огромен грейпфрут на закуска или го изцедете и изпийте сока.

Добавете авокадо в менюто, което е богат източник на омега-3 мастни киселини. То е отлично за сърцето и унищожава телесните мазнини.

Елдата е храна, която би трябвало да участва в менюто ви. Регулира метаболизма и пази черния дроб. Прочиства организма от медикаментите и усъвършенства работата на някои хормони.

Консумирайте артишок. Съдържа малко калории и е извънредно хранителен. Ензимите, съдържащи се в този зарзават, имат регенериращ и предпазен резултат върху целия организъм.

Куркумата е идеална за детоксикация на тялото. Използвайте я по-често като фалшификация или я пийте като чай.

Сокът от цвекло и стафиди прави чудеса за тялото. Освен че ви оказва помощ да отслабнете, този сок прочиства тялото от отрови и непотребни мазнини.

Необходими съставки:
2,5 чаши вода (625 мл)
300 г цвекло
65 г стафиди
2 лимона – сок

Приготвяне:
Кипнете водата, дръпнете я настрани и прибавете нарязаните на кубчета цвекло и стафиди. Покрийте и оставете да се охлади последователно за 45 минути. След това сложете цялото наличие в блендер и смелете. Добавете сока от 2 лимона към сместа.

Вижте още: Използвайте солени превръзки при грип

Консумирайте тази напитка всяка заран в продължение на 5 дни. 1 чаша от тази напитка дневно е задоволителна за пречистване на черния дроб и килограмите по-късно ще продължат да се топят сами.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР