Григор Димитров заяви след трисетовото си поражение от Стефанос Циципас

...
Григор Димитров заяви след трисетовото си поражение от Стефанос Циципас
Коментари Харесай

Григор след загубата от Циципас: Имах много възможности, но това е тенисът

Григор Димитров съобщи след трисетовото си проваляне от Стефанос Циципас на 1/8-финалите на “Ролан Гарос”, че гръцкият му противник не го е изненадал и изрази страдание, че не е съумял да се пребори за оспорвания втори сет, приключил с тайбрек.

“Исках да видя по какъв начин се усещам, по какъв начин е тялото ми, доста тежки условия за всеки един от нас през цялата седмица. Като цяло съм удовлетворен, само че в днешния ден имах големи шансове. Добър мач за него, проличава си, че е играл повече мачове от мен, може би се усеща по-добре физически. Имах много възможностни, които не съумях да ги взема. Нямаше кой знае какви изненади. И от двете страни. Знаех какво ще играе, просто гледах да изиграя един добър мач, знаех, че изключително в случай че взема втория сет, щях да имам доста по-добри шансове. Наистина тъпо.

Имах доста благоприятни условия, само че това е тенисът, веселя се, че въпреки всичко мога да видя къде съм сега физически, имах положителни победи, положителни дни и не преставам напред”, разяснява пред Българска национална телевизия Григор Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР