Григор Димитров започва от втория кръг на турнира в Индиън

...
Григор Димитров започва от втория кръг на турнира в Индиън
Коментари Харесай

Григор среща французин или квалификант в Индиън Уелс

Григор Димитров стартира от втория кръг на шампионата в Индиън Уелс от сериите АТР 1000. Там Григор, който е подложен под номер 13, чака противник, който ще стане явен от мача сред французина Александър Мюлер и квалификант, който следва да бъде избран в пресяванията. 27-годишният Мюлер сега е на 71-о място в международната класация. Това е и най-хубавото му достижение в кариерата въобще.

В третия кръг той може да срещне Адриан Манарино или Стан Вавринка. Швейцарският деец стартира присъединяване си против Томаш Махач.

В същата горна част на схемата е и Новак Джокович с номер 1. Неговият противник ще стане явен от мача сред Александър Вукич и различен квалификант.

Миналогодишният първенец Карлос Алкарас е на 2-а позиция в схемата. Той чака спечелилия от срещата Матео Арналди – Люка ван Аш от първия кръг.

При дамите първата ракета на България стартира от първия кръг. Нейна съперничка на старта ще е София Кенин. 25-годишната Кенин – шампионка на Australian Open 2020, сега е отвън топ 50. При триумф Томова ще би трябвало да излезе против номер 20 в главната скица Каролин Гарсия.

В секция номер 7, където е Томова, са още Джесика Пегула, Мария Сакари и Наоми Осака.

Миналогодишната носителка на купата Елена Рибакина (Казахстан) чака да научи с коя всред Паола Бадоса (Испания) и Ашлийн Крюгер (САЩ) ще излезе във втория кръг. В момента текат квалификациите в шампионата, както при мъжете, по този начин и при дамите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР