Григор Димитров започва днес участието си на АТП 250 турнира

...
Григор Димитров започва днес участието си на АТП 250 турнира
Коментари Харесай

Григор Димитров започва участието си на турнира в Женева

Григор Димитров стартира през днешния ден присъединяване си на АТП 250 шампионата на червени кортове в Женева. Най-добрият български тенисист доста рядко играе в шампионат седмица преди конкуренция от Големия шлем, в тази ситуация Ролан Гарос, който стартира на 28 май в Париж.

Димитров е подложен под №4 в главната скица в Женева и ще има за противник във втория кръг Роберто Карбайес Баена (Испания) в третия мач от програмата на Централния корт, където срещите стартират в 12:30 ч. б. вр.

Победа ще класира Григор на четвъртфиналите, където ще го чака спечелилият от срещата сред Кристофър О‘Конъл и Бернабе Сапата Мирайес. В половината на Григор е вторият подложен Тейлър Фриц, като двубой сред тях е вероятен единствено на полуфиналите.

Водач в схемата е Каспер Рууд, който е първенец в шампионата през последните две години. В неговата половина попадна и третият подложен Александър Зверев, който завоюва конкуренцията през 2019 година

За Григор Димитров това ще бъде общо трето присъединяване в конкуренцията в швейцарския град. Най-доброто му достижение е достигането до четвъртфиналите през 2021 година





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР