Григор Димитров винаги е умеел да прави на корта неща,

...
Григор Димитров винаги е умеел да прави на корта неща,
Коментари Харесай

Минаващ удар от слайс в движение? Григор Димитров владее всички удари в учебника

Григор Димитров постоянно е умеел да прави на корта неща, за които множеството му сътрудници несъмнено могат да завиждат. Българинът сътвори купища вълшебен отигравания през вчерашния ден, с цел да запише една от най-престижните си победи от началото на сезона, надделявайки с безапелационното 6:3 6:4 6:1 над Анди Мъри. 

Началото на мача беше надалеч от блестящо за двамата тенисисти, които изпитваха големи компликации във всяко едно свое подаване и непредизвиканите неточности бяха с доста сериоза численост, само че постепнно нашият съотечественик закупи надзор над срещата и заигра с доста сериозна доза самочувствие, което ни разреши да забележим някои от присъщите му импровизации на корта.

Първата ни ракета действаше с особена независимост в третия сет, където всичко се получаваше с лекост за него и беше кадърен да направи завършващ удар във всяка една обстановка, а това образно се потвърждава с минаващия удар, който му обезпечи геймбол за задатък от 5:1.

Въпросното разиграване се развиваше с предимство на Мъри и разумно 3-кратният " мейджър " притежател потърси излизане към мрежата, единствено че не беше квалифициран за бекхенд слайса на родния ни представител, който профуча около него и по този начин станахме очевидци на една от най-красивите точки на шампионата до момента.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР