Григор Димитров вече гледа с усмивка на трудните моменти, с

...
Григор Димитров вече гледа с усмивка на трудните моменти, с
Коментари Харесай

Григор Димитров се шегува на въпрос на журналист: Само едно гадже? Можеш повече

Григор Димитров към този момент гледа с усмивка на сложните моменти, с които се сблъскваше единствено допреди година. Българският тенисист към този момент е невредим и за въпроси по отношение на персоналния живот, с каквито го предизвикаха публицистите на конференцията след успеха над Давид Гофен (6:0, 6:2), класирала го за полуфинала на заключителния АТП шампионат в Лондон.

„ Споменахте единствено една от приятелките ми и пропуснахте две страни, в които съм живял – отговори шеговито Григор на въпрос дали връзката с Мария Шарапова му е пречила да реализира по-рано такива триумфи. – Хайде, дребосъче, можеш повече! Един ден бих желал да опиша всичко това, само че сега съм тук и върша най-хубавият сезон в кариерата си. “

Григор благодари на треньора си Дани Валверду и на тенисист №1 в света Рафаел Надал, с който упражняваха дружно в Майорка тази есен.

„ Рафа е необикновен – стартира да тренира в 9 часа сутринта и продължава без отмора до 12 – призна българинът. – Много интензивно. След това споделя: „ Хайде да се повозим на лодка “. Бяхме като деца. “

Тази вечер Димитров играе последния си мач от групата против Пабло Кареньо Буста (Испания), който има значение единствено за точките в ранглистата и парите от наградния фонд. „ Това е просто още един мач, няма по какъв начин да го подценя “, даде обещание българинът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР