Григор Димитров вече е в Мелбърн, където продължава подготовката си

...
Григор Димитров вече е в Мелбърн, където продължава подготовката си
Коментари Харесай

Григор Димитров проведе първа тренировка в Мелбърн


Григор Димитров към този момент е в Мелбърн, където продължава подготовката си преди Australian Open. Това стана ясно от фотоси, оповестени от първата ни ракета в Instagram. Следващата седмица българинът ще се изяви в демонстративния шампионат Kooyong Classic (10-12 януари), в който ще вземат участие още Карлос Алкарас, Алекс Де Минор, Тейлър Фриц, Анди Мъри, Яник Синер и Борна Чорич.

Димитров стартира сезона с трагично проваляне от Стефанос Циципас на United Cup, само че по-късно надви в два сета над Давид Гофен. Този триумф сложи началото на обрата против Белгия, като в последна сметка „ трикольорите “ надвиха с 3-2 откакто Александър Лазаров и Изабелла Шиникова завоюваха мача на смесени двойки. По този метод страната ни приключи на 11-о място в крайното класиране, като зад нас останаха отбори като Чехия, Испания, Германия и Аржентина.

Партньор на Димитров в днешното занятие е бил не какъв да е, а международният №6 Феликс Оже-Алиасим. Това е втората им взаимна подготовка през последните месеци, като през юли двамата се подготвяха дружно и в Монте Карло.

Снимки от днешната подготовка на Григор Димитров можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР