Григор Димитров в седмиците преди началото на новия сезон сподели,

...
Григор Димитров в седмиците преди началото на новия сезон сподели,
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров срещу Даниил Медведев за място на финала в Ротердам

Григор Димитров в седмиците преди началото на новия сезон показа, че мечтае още веднъж да се завърне в международния топ 10, като от представянето на първата ни ракета през 2023-та и по-точно в хода на актуалната седмица в Ротердам, можем да кажем, че задачата на българина наподобява все по-близо до своето реализиране. Някогашният номер три към този момент преодоля съпротивата на Аслан Карацев, Хуберт Хуркач и Алекс де Минор, с цел да откри място на дебютен полуфинал за сезона, където трудността му по пътя към първи край в Тура от тъкмо 5 години насам е повече от съществено - Даниил Медведев.

Руснакът в последните месеци неколкократно трябваше да се сблъска с извънредно неубедителни за себе си резултати и даже напусна международния топ 10, само че при тазседмичното си присъединяване в нидерландския град с всеки минал дуел образно се доближава към това да заиграе най-хубавия си тенис. В съперничеството сред двамата някогашни първенци от АТР Финалите откриваме 6 срещи, в които московчанинът има превес от 4:2 триумфа, като точно Медведев в края на 2022-ра спря Григор на крачка от мача за оценката на АТР 500 шампионата във Виена, след като датира и последният полуфинал на нашето момче.

Днешната борба посред им в Ротердам, която ще започва не преди 16:00 часа българско време, дава обещание да е следващото шоу, което международният номер 11 и хасковлията ще изнесат на корта, като поради моментното положение на Димитров, то някогашната първа ракета на света мъчно би могъл да бъде посочен за безспорен любимец, както ставаше непроменяемо в предишното. Нашите очаквания са свързани с това най-хубавият ни тенисист да вземе своя реванш от носителя на трофея от US Open за 2021-ва, а в случай че вие желаете да наблюдавате онлайн конфликта на Гришо за място на финала в нидерландския град, то можете да го извършите на някой от следните линкове: 

  (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР