Григор Димитров тази сутрин ще изиграе своя първи официален мач

...
Григор Димитров тази сутрин ще изиграе своя първи официален мач
Коментари Харесай

Програмата за петък в Чънгду: Григор Димитров открива участието си в турнира!

Григор Димитров тази заран ще изиграе своя първи формален мач от US Open насам. Първата ни ракета показва отлична форма в Ню Йорк, където осъществя своя първи поврат от 0:2 сета, а след това разгроми някогашния първенец Анди Мъри, само че силите го напуснаха по време на мача му от третия кръг против Александър Зверев, като олимпийският първенец се наложи с 3:1 елементи.

Григор въпреки всичко натрупа известна игрова процедура и през предходната седмица, включвайки се на демонстративния шампионат във Франкфурт и даже доближи до финала, в който беше надигран от Андрей Рубльов. Днес пък нашият съотечественик ще открие своето азиатско турне с мач от втория кръг на ATP 250 конкуренцията в Чънгду.

Поставеният под номер три имаше привилегията да почива на старта, а през днешния ден го чака конфликт с перуанеца Хуан Пабло Варияс. Това ще бъде дебютен дуел за родния ни представител със международния номер 70, а забавното е, че Варияс до момента не е печелил нито един дуел на твърди кортове в главната скица на ATP събитие от началото на сезона, единствено че прекъсна отрицателната си серия, надигравайки на старта локалния представител Джаи Куи (световен номер 583) с 6:1 6:3, а всичко това  трансформира Димитров в голям любимец за триумфа.

Сблъсъкът се чака да започва малко след 11:30 часа българско време, а вие ще имате опция да го наблюдавате посредством линковете в нашия уебсайт.

Програмата за петък в Чънгду:

Централен корт (стартират не преди 08:00 часа)

1. Джордан Томпсън - Душан Лайович

2. Даниел Еванс - Роман Сафиулин

3. Григор Димитров - Хуан Пабло Варияс (не преди 11:30 часа)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР