Григор Димитров стартира новия сезон с победа в два сета

...
Григор Димитров стартира новия сезон с победа в два сета
Коментари Харесай

Гришо: Победите ще ми върнат увереността

Григор Димитров започва новия сезон с победа в два сета в последния си мач през 2018 година Българинът се наложи с 6:3, 6:4 над японеца Йошихито Нишиока в първия кръг от шампионата в Бризбън, като на осминафиналите чака Джон Милман или Тенис Сандгрен. След мача Григор беше очевидно удовлетворен от резултата.

" Всяка година е ново начало. Винаги е хубаво да започнеш добре, да запишеш положителни резултати на старта. Първият мач не е елементарен, към момента сме 2018 година. Трябва да си подготвен да преодоляваш всяко затруднение, което се появи на пътя ти. Мисля, че нямам мотиви да съм неудовлетворен, хубава победа. Единственият метод да си върнеш позициите, е да печелиш мачове. Когато го правиш, трупаш и повече самочувствие. В екипа сме уверени и настроени оптимистично. Да имаш в щаба си Андре Агаси е доста скъпо. Връзката ни е специфична и се надявам нещата да продължат да се развиват положително.
Свързва ни другарство, приятелство. Той оказва помощ доста с работата на корта, само че предлага и един по-различен взор. Двамата с Дани Валверду са превъзходен тандем, би трябвало да бъда извънредно удовлетворен, че зад мен има двама толкоз огромни експерти ", разяснява Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР