Григор Димитров ще участва и в турнира на двойки от

...
Григор Димитров ще участва и в турнира на двойки от
Коментари Харесай

Григор Димитров ще играе с Андрей Рубльов на двойки в Монреал

Григор Димитров ще взе участие и в шампионата на двойки от Мастърсъса в Монреал. Надпреварата в Канада е от 7 до 14 август. Най-добрият български тенисист ще оформи звезден дует с №8 в международната класация Андрей Рубльов (Русия), като това ще бъде първият случай на партньорство сред двамата на корта.

В конкуренцията ше вземат участие още водачите в международната класация Раджийв Рам и Джо Солсбъри, олимпийските първенци Мате Павич/Никола Мектич, спечелилите от Уимбълдън Матю Ебдън/Макс Пърсел, както и настоящите първенци Орасио Себайос/Марсел Гранойерс. Гаел Монфис ще играе дружно с Бенжамен Бонзи, Карен Хачанов с Денис Шаповалов, а Алекс де Минор с Камерън Нори.

За Димитров това ще бъде пето присъединяване на двойки през сезона. До момента той игра с Давид Гофен в Мелбърн, с Феликс Оже-Алиасим в Мадрид, с Хуберт Хуркач в Рим и с Даниел Еванс в Куинс като при три от четирите участия записа по един триумф.

Така месец август за някогашния №3 в света става още по-натоварен. Още през идната седмица той ще бъде част от АТР 500 шампионата във Вашингтон, след което ще играе в Монреал и на обичания си Мастърс в Синсинати, където през 2017-а завоюва купата.

Димитров и Рубльов са се изправяли пет пъти един против различен като руснакът води с 3-2 победи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР